Asbestsanering

Home » Asbestsanering

roesverreikerverhuur_asbestsanering

Bij het saneren van asbest staat veiligheid voor mens en omgeving voorop. Wanneer asbest wordt aangetroffen kan er namelijk sprake zijn van gevaar voor de gezondheid.

Saneringswerkzaamheden moeten zorgvuldig en door bevoegde personen worden uitgevoerd. Plekken waar asbest wordt gevonden zijn vaak lastig te bereiken. Roes Verreiker Verhuur levert de ideale oplossing voor het veilig en effectief verwijderen van asbest: de roterende verreiker uitgerust met openwerkkooi.

Een roterende verreiker, uitgevoerd als hoogwerker, biedt u de mogelijkheid en flexibiliteit op elke locatie werkzaamheden uit te voeren. De toegevoegde zwenkbare openwerkkooi maakt deze optie zeer geschikt voor gebruik bij het saneren van asbest. De roterende verreiker is een veelzijdige machine die door zijn extra brede en ruwe terreinbanden praktisch overal kan komen.

We hebben ons materieel ook volledig uitgerust voor het saneren van asbest (daken). De verreikers zijn uitgerust met overdrukcabine en we hebben ook machinisten met DAV.